DE CE AM DAT-O AFARA PE SECRETARA?
Acum doua saptamani a fost ziua mea...
Campurile marcate contin erori. Te rugam sa le corectezi si sa submiti formularul din nou.
Grupuri /
Bancuri /
Forum /
1 Mar 2008, 20:50
DE CE AM DAT-O AFARA PE SECRETARA? Acum doua saptamani a fost ziua mea. Cand m-am trezit dimineata nu ma simteam prea bine dar speram ca sotia o sa-mi cante "Multi ani traiasca..." si eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata... Copiii si ei s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite. Am ajuns deprimat la birou, cand am intrat pe usa, secretara plina de euforie mi-a zis "La multi ani!"... M-am simtit un pic mai bine, macar ea si-a adus aminte de ziua mea... Am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite. Aproape de pranz secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis: " Ce ar fi sa mergem sa mancam impreuna " I-am raspuns ca e cea mai buna propunere pe care am auzit-o in toata ziua si am acceptat. Am ales un restaurant intim unde am mancat bine, am baut si ne-am distrat de minune. In masina, in drum spre birou, ea mi-a zis: "Intr-asa o zi speciala de ce sa ne mai intoarcem la birou, mai bine Vino la mine acasa si continuam sa ne distram!"... "Bine!" am zis "hai, si asa mai bem cate un paharel"... Odata ajunsi in apartamentul secretarei mi-a zis: "Sper ca nu te deranjeaza daca am sa ma simt mai 'comoda' "... "Nuuuu, nici o problema" i-am raspuns, iar in sinea mea ma gandeam ca o sa fie o experienta interesanta !....... Ea a intrat in dormitor si dupa cateva clipe a iesit........ cu un un tort imens cu lumanari, urmata de sotia mea, copiii, prieteni si rude, care cantau in cor "La multi ani!" ...iar eu stateam ca un idiot in curu' gol, in mijlocul sufrageriei... Asta e motivul pentru care am dat-o afara pe secretara... Cu sentimentele mele nu se joaca !!!
Posteaza un mesaj
Mergi la: Åžeful isi trimite subalternul an delegatie an Brazilia...
2...
Femeia Virus
Cand te astepti cel mai putin, se instaleaza in apartamentul tau si se
face ...
- Ce este femeia ?
- Un animal care traieste pe langa casa omului si se hraneste cu zilele lui...
1. Industria supelor la plic ar deveni cea mai profitabila industrie din lume. Cei mai bogati o...
1...
1.Fruntasul Popescu va fi pedepsit cu 5 zile de arest pe motiv ca a fost gasit cu o persoana de...
Din cauza complexitatii si dificultatii temelor abordate, la acest curs nu vor fi admise decat ...
Nicolae Vacaroiu:
- Nu facem privatizare de dragul privatizarii, ci din contra...
Se zice ca odata un popa si un rabin se ciocnesc cu masinile si au un accident foarte urit...
Un popa sa dus la doctor ca avea burta prea mare si nu mai sstia ce sa faca...
Era o dat†un mos si o bab†, si baba avea de toate si mosu' nimic...
O babuta cumpara peste viu...
Romeo si Julietta in noaptea nuntii:
- Ooo, Romeo, Romeo, pune-mi-o, te rog, in palma...
1. Numele: ________________ (ultimul)
2. Prenumele: (_)Vasile (_)Vasilica (_)Gheorghe (_)Gherg...
1. Romanul "Ultima noapte de dragoste, intaia noapte de razboi",are ca tema, sfarsitul luptei pen...
1.Toata lumea avea de lucru.
2.Desi toata lumea avea de lucru, nimeni nu muncea.
3.Desi nimen...
A CORK radio station was running a competition - words that weren't in the
dictionary yet could ...
Alpinist pasionat cauta partener cu simt de aventura pentru cucerirea Muntelui Venus...
Ca sa verifice pe nevasta-sa cat de mult tine la el, intr-o buna zi Vasile se preface ca a murit...
Doi vinatori erau undeva, intr-o padure...
Doua calugarite la cumparaturi intr-un magazin alimentar...
Exista 70 de metode de a face o femeie fericita...
Munca acasa, placuta, 500 USD/luna, confectionare dildo-uri, vibratoare, papusi...
NOTA de la Directorul General catre Directorul Tehnic:
Astazi la ora 11 va fi o eclipsa totala ...
Odata, o gaina era alergata de cocos ca sa o "calce" ...
Pierdut viata intr-o incaierare...
Pilotul unui avion catre turnul de control: - Ma aflu la 700 km de
pamant, la 1300 de m deasupra...
Please say:
Wolf roof roof
woof wolf roof
woof woof wolf
woof woof roof
wolf roo...
Un homo prinde o calugarita si o violeaza...
Un tanar se muta intr-un alt oras (sa apunem Sydney) si se duce sa isi caute de munca la un mare ...
Un taran, mergind pe ogor, vede pe jos un pestisor de aur...
Vand convenabil case si blocuri, zona Kabul...
__Dle doctor...
Bula pe strada impingand cu greu un butoi...
Turism agrar... Cica la gabori avea loc un examen de promovare... O blonda cu masina este oprita de un politist... Un BMW pe autostrada, cu vreo 250 km/h... Un oarecere se intalneste cu un prieten militai ...
BASESCUmpeste piinea...
Bula pleaca in Africa unde mostenise o plantatie de bananieri...
culmea ciclismului: sa faci turul pantalonilor
...
culmea justitiei: sa condamni o curva la locul de munca
...
La o stazie de radio se face un concurs cu premii de 5000 de dolari pt...
La ora de matematica anvatatoarea ai antreaba pe copii:
- Trei vrabii stau pe o craca...
O gagica avea sot un comis voiajor...
...
culmea internetului: sä intri pe internet cu un calculator de buzunar
... Cum te numesti, Domnule ?
Petru Potopeanu
Si ce luc... SCRISOAREA UNEI MAME BLONDE CATRE
... Era bula la ora de psihologie si profa:-copii astazi va voi prezenta 3 stari sufletesti a... Ce poate aduce fidelitatea
La 3 noaptea vine John acasa beat mort, injurand, cu
... Doi vamesi nu stiau ce cadou sa-i ia unui coleg:
-Hai sa-i luam o masina!spune primul
-N... -Ce a facut blonda cind a auzit la radio ca majoritatea accidentelor se produc in preajma case... La scoala la care invata bula trebuie sa apara o comisie NATO... +18°C ~ Hawaiienii se acopera cu a 2-a patura
+10°C ~ locuitorii Helsinkiului opresc inc... 7 contradictii la barbati:
1... Alinut si Alinuta mergeau pe un pod... Baietelu' la cofetarie:
"Saru'mana aveti Fanta roz?"
"Da puisor, toate avem fanta r... Bula vine cu o pasare la scoala si profesora al antreaba:
- Bula, ce faci cu pasarea asta la s... Intrebare la Radio Erevan:
- Ce anseamna sa fii logodit?
- Este cum ai fi arestat preventiv a... Ion si Maria, seara tarziu, stau la poarta singuri... Jack si prietenii lui s-au dus sa joace golf intr-o sambata... La bordul unui avion de lux care zbura deasupra Atlanticului se aude in difuzoare... Noul tata intra in camera unde tocmai nascuse nevasta'sa: Copilul din
patut era negru ca tuci... O blonda cu masina e oprita de un politist
Politistu: carnetu dva va rog... Profesoara le explica la scoala copiilor:
- SIDA se poate lua an relatia ea-el, ea-ea sau el-e... Simplu,in oglinda i-ti belesti ochii,in blonda... Un barbat merge cu liftul... Un francez, un rus si un neamt se laudau cu realizarile tarilor lor... Un medic cade in clasicul pacat: face sex cu o pacienta... Un tigan este chemat la o sindrofie data de noii ambogatiti ai Revolutiei... Un tip foarte bine imbracat, intra intr-un restaurant de lux si comanda ospatarului o farfurie ... Vremuri grele in padure foamete mare... - Mama, mama, tata alearga pe strada!
- Taci din gura si calca pe acceleratie... B:Bula T:Tata
Intr-o zi tatal lui Bula i-a zis:
T:Bula te duci te rog pana la magazinul di... BALADA SADICULUI
Afara-i frig, in casa-i cald
Si-n... Bula : mama ,mama ... Bula vine la tasu si ii spune:
-Tata azi am avut prima experienta se*uala... De ziua soacrei, Mitica se prezinta cu un pachetel antr-o mâna si cu o pusca an cealalta... Doamna invatatoare il vede pe bule si ii zice:
-Lam vazut pe buniktu... Doi studenti de la ASE(tip si tipa) sunt impreuna intr-o camera de hotel(erau la munte)... Doua tipe la discoteca... Erau doi gay ... In compartimentul unui tren, un tip sta vizavi de o gagica blonda cu sani f mari si o fusta f sc... In USSR comandantul fortelor armate inspecteaza o unitate... La biroul de imigrari:
-Sex?
-De trei ori pe saptamâna... La scoala invatatoarea ii intreaba pe elevi:
Ce ati mancat astazi copii?
Cand vine randul lui ... La tribunal:
-Esti acuzat ca ti-ai omorât soacra cu sânge rece... Maria al striga pe Ion:
- Ioane, hai an casa, ca ploua!
- Lasa, stau afara, ca ploua si aici!... O baba mergea linistita pe strada, cand, dintr-o data, in fata ei cade unu tocmai de la etaju ze... O tipa face autostopul... Primavara antr-un sat din Ardeal... Profesoara intreaba ce este inima?
Bula raspunde
-Inima este o parte acorpului care are picioa... Sala de cinema, intuneric... SINGURII SUPRAVIETUITORI AI UNUI ACCIDENT AVIATIC PETRECUT DEASUPRA JUNGLEI SUNT: UN TIGAN, UN A... Stiti de ce se scoala p**a cand trece p**da pe langa ea? Se zice ca pe vremuri amandoua lucrau n... Toti elevii scriu cu asiduitate la lucrarea "Ce as face daca as fi patron?"... Un ardelean vine acasa mai devreme de la camp si aude zgomote an dormitor...
Grupuri /
Bancuri /
Forum /